Vium-Hvam Kultur & Multihus

 

Støt op om Kultur & Multihuset med medlemskab eller gave.

Foråret er på vej, det spirer alle steder, blomster, buske og træerne viser os vej. Der er en dejlig påmindelser om, at vi går mod lysere tider – dejligt. Alle kan vist bruge et lysere år, med mindre Corona og færre restriktioner.

Vores Kultur & Multihus har på det nærmeste ligget underdrejet siden i efteråret, uden nogen form for aktivitet. Den største aktivitet vi har haft i Kultur & Multihuset pt., er at vores ”Regnskabschef” svinger betalingskortet, for at betale faktura mm. til at holde huset ovenvande !!! Der har ikke været indtægter på lejesiden i lang tid, men der er stadig udgifterne til huset daglige drift.

Derfor er det en rigtig god grund til at støtte op om vores fælles Kultur & Multihus, med f.eks. et medlemskab eller sponsorat. På den måde er du med til at sikre lokalområdet til at være et attraktivt sted, f.eks. holde din ejendomspris oppe, sikre god tilflytning til området og ikke mindst et godt og vel-fungerende idræts og kulturliv i Vium-Hvam. Støt op med et medlemskab for kun 200 kr/husstand eller 100 kr for enkelt person. Dermed støtte du aktivt og få rabat på din næste leje af huset. Vi forventer at afholde flere events for medlemmerne i løbet af året, og selvfølgelig med medlemsrabat.

Du kan nu meget nemt og hurtigt at overføre et beløb til Kultur & Multihuset konto.

Via vores nye Mobilepay – nr: 91 39 20

Eller via vores kto. i Sparekassen KronJylland

reg.nr.9318 - kto.nr -0011030831

Mange bække små, gør en stor å.

Vi siger mange tak på forhånd og ser frem til godt samarbejde. Også en rigtig stor tak til de borgere, der allerede har tegnet medlemskab og ydet en gave eller sponsorat. Det er flot, det luner og viser god vilje !! Flere virksomheder er velkomne til at deltage og få øget opmærksomhed på Kultur & Multihuset hjemmesiden og Info-væg i huset. I vintermånederne er der blevet arbejdet med forskellige opgaver, senest er vores opvaskemaskine blevet flyttet, således at den er nemmere at betjene, både mht. selve opvasken og ikke mindst betjeningspanel. Kultur & Multihuset er så heldig at have mange gode mennesker om sig og nogle af disse har ydet en stor indsats med at flytte/ændre/ svejse-skrue mm. Alt sammen er lykkedes flot. En stor tak skal der lyde til Kim Dalsgaard - Poul A. Jensen og Ove Saabye Pedersen. Det er en fornøjelse med den frivillige hjælp, uden den ingen Kultur & Multihus !!

Vores næste projekt, hvor vi får brug for mange frivillige hjælpere, er når vi får lov til at åbne igen. Der vil der være behov for mange frivillige til at give et nap med. Da huset har været lukket ned i flere måneder, er der brug for en god gang aftørring overalt !! Vores rengøringsfirma tager alle gulvene. Vi håber, at I er nogle frivillige, der kan finde lidt tid, trods en travl hverdag. Meld jer gerne allerede nu til undertegnede !! Dette betyder at udgifterne, kan holdes nede på et minimum. PS – Der afholdes fælles generalforsamling, når det er muligt at mødes, nærmere besked følger. En stor tak til alle og God påske. Pbv. Tonny Pedersen

Ingen kan alt – alle kan noget – sammen kan vi det hele.

Vilhelm Skyttes Vej 30 – 8620 Kjellerup – CVR-nr: 16483893 – mob 2174 6465
www.vium-hvam-multihus.dk

Rediger dit abonnement    |    Se online