Vium - Hvam Kultur & Multihus

Julehilsen 2019

Julemåneden er over os, med gode juletraditioner, lys og hygge.
Kultur og Multihuset har haft nogle travle måneder og kan se tilbage på et godt år med rigtig mange glade gæster i huset og mange gode udlejninger til private fester mv.

I årets løb har vi været i den heldige situation, at vi med glæde har modtaget en donation fra Lions Club Kjellerup på 2.500 kr. Et beløb der blev investeret i indkøb af 6 borde/bænkesæt til udvendig brug. Bord/bænkesættene er blevet flittig benyttet, af kulturhuset gæster, hen over sommeren. Vi havde ligeledes her i oktober den dejlige fornøjelse, at modtage en donation fra vores bankforbindelse - Sparekassen Kronjyllands Viborg afd. Et dejligt bidrag fra Sparekassen Gavefond på hele 25.000 kr. Et beløb som bestyrelsen havde øremærket til nye runde borde og nye stole. Denne skønne nyhed blev offentliggjort på fællesspisningsmødet og vakte stor tilfredshed blandt deltagerne, og blev modtaget med klapsalver.

Kulturhusets bestyrelse har arbejdet på, at få nedbragt omkostninger til den fælles indvendige bygningsvedligehold i huset. Bestyrelsen ønskede, at Kulturhuset fik sin egen vandforsyning og dermed blive fri af forpligtigelserne til aftalen med Silkeborg kommune ejendoms.afd. Med rigtig god forståelse af opgaven, blev problemet med ny vandstik, løst på bedste vis af Ndr. Hvam Vandværks bestyrelse og Lysgård Maskinstation. Kulturhusets bestyrelse er meget taknemmelig for denne store velvilje og vi vil på sigt få en god besparelse.

Det har også været et år med gode musikalske oplevelser på flere fronter og ikke mindst til Vium-Hvam Idrætsforeningens totalt udsolgte Halberg og Friends koncert. Dejligt at et sådant arrangement kan lade sig gøre, og ikke mindst med Idrætsforeningens mange frivillige hjælpere.
Eventgruppen har også afholdt gode og alsidige arrangementer, som foredrag og dejlig musik.

Vores madlavningshold havde inviteret alle borgere i området til fællesspisning, med gode dejlige retter, hygge, sang og afslutningsvis med kaffe / kagebord af hjemmebagte lækkerier. Der skal lyder en stor og velment tak til vore mange frivillige hjælper på madholdet.

Her i skrivende stund, har en flok af vores frivillige hjælpere, taget loftet i Kulturhuset store sal, under kærlig behandling. Loftet skal friskes op med nye farver, således at det matcher de øvrige farver i salen. Vi har i den forbindelse, med glæde modtaget en donation fra engageret borgere i Vium - Jette Bach & Lars Hansen, til indkøb af materialer til opgaven. En stor tak skal der lyde fra Kulturhusets bestyrelse og vi glæder os til at se det flotte resultat.

Til daglig har Kultur & Multihuset den glæde, at mange af vore borgere, gerne yder et stykke frivilligt arbejde, både til arrangementerne, til vedligehold, både inde og ude af huset. Dette betyder at udgifterne, kan holdes nede på et minimum. Bestyrelsen er denne gruppe ildsjæle en stor tak skyldig – uden jeres hjælp, var mange ting ikke muligt.
Husk at du kan blive medlem af Kultur & Multihuset, med et husstands medlemskort og få gode fordele.

Hvis du allerede er medlem, bliver du kontaktet i starten af det nye år ang. fornyelse af medlemskort.
Der er god brug for jeres opbakning og hvis du gerne vil være medlem, venligst kontakt vores kassemester Inge Lyngsø. En stor tak til de borgere, der allerede har tegnet medlemskab. Mange bække små, gør en stor å.

Der skal også lyde en stor tak til alle vore gæster, kunder, leverandører, håndværkere, sponsorer, foreninger, Troldhøj, Dagplejerne, øvrige samarbejdspartnere og alle i og omkring Kulturhuset bestyrelsen, for et godt og velment samarbejde i årets løb. Pbv. Tonny Pedersen

Alle ønsker hermed glædelig jul og et godt nytår.

Ingen kan alt – alle kan noget – sammen kan vi det hele.

Vilhelm Skyttes Vej 30 – 8620 Kjellerup – CVR-nr: 16483893 – mob 25715708
www.vium-hvam-multihus.dk

Rediger dit abonnement    |    Se online