Om os

“VIUM-HVAM KULTUR- OG MULTIHUS”

“VIUM-HVAM KULTUR-OG MULTIHUS” tidligere “Vium-Hvam Sognegård” er et resultat af et stort lokalt engagement og velvilje fra Silkeborg Kommune.  Det fysiske arbejde med omdannelsen af Sognegården til Vium-Hvam Kultur-og Multihus er efter en gennemgribende renovering og ombygning nu tilendebragt. 

I 2014 blev køkkenet flyttet fra kælderetagen til stueplan. Der er etableret et køkken som lever fuld og helt op til kravene for et moderne institutions-køkken.

I 2015 blev der etableret nye toiletter i stueplan fra at have 2 toiletter til hhv. damer og herrer, er der nu 5 dametoiletter, 4 herretoiletter og tilhørende pissoir, handicap toilet samt puslerum med hæve- sænkebord.

I 2015 blev foyeren ombygget og totalrenoveret – hvorved der er blevet et smukt indgangsparti med handicapvenlige adgangsforhold – og der er etableret trappelift til den lille sal.

Den store sal er renoveret, bl.a. med nye vinduer, døre og gardiner. Der er etableret depotrum til borde og stole m.v.

Et nyt billard rum er etableret i den gamle garderobe, ligesom der er etableret et nyt pillefyrings-anlæg.

 Udendørsarealerne er totalrenoveret med gode parkeringspladser, terrasser og beplantninger.

Idrætsforeningen har etableret multibane, legeplads, bålhus m.v. som kan benyttes i forbindelse med leje af Kultur-og Multihuset. (dog forudsat at bålhus m.v. ikke er udlånt til andre).

Bålhus m.v. kan lånes/lejes ved henvendelse til Idrætsforeningen.